Fruitmand bezorgen AlmeloFruitmand bezorgen Almelo

Fruitmand bezorgen Almelo

Bezorging van Fruitmanden in Almelo – Geniet van heerlijke versheid en kleurrijkheid! We bezorgen wekelijks heerlijk vers fruit aan onze klanten in Almelo, zowel voor thuis als op het werk. Barendrecht vormt het epicentrum van fruit in Nederland, met de Dutch Fresh Port als absoluut hoogtepunt. Onze leveringen komen rechtstreeks vanuit dit fruitige epicentrum in Barendrecht! Bovendien bieden we smakelijke fruitboxen en fruitmanden aan voor bedrijven in Barendrecht en omgeving.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Almelo

Bestel eenvoudig en geniet van vers fruit bij jou thuis via onze handige en hoogwaardige service! Ontdek onze weelderige fruitboxen die voor iedereen beschikbaar zijn. We bieden diverse maten fruitmanden aan, variërend van XS tot XXL, en leveren deze in de regio Almelo! Bespaar tijd, geld, stress en moeite, en ontvang wekelijks een verse fruitmand met een gevarieerde selectie fruitsoorten! Dit is al mogelijk vanaf een bescheiden prijs per mand.

Fruitboer aan Huis bezorgt wekelijks verse fruitmanden door heel Almelo. Onze fruitboxen zijn zorgvuldig samengesteld met een prachtige variatie aan verschillende soorten fruit. Ze vormen zelfs een geweldig cadeau-idee! Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand hebben, waardoor de kans op ziekten kleiner wordt.

De overvloed aan vitaminen en mineralen in fruit draagt bij aan het opbouwen van een sterke weerstand, waardoor je de hele week vol energie kunt zijn. Bestellen kan al vanaf €10,99, en voor slechts €1,99 extra kun je genieten van verse jus d’orange! Kies voor gemak en gezondheid met Fruitboer aan Huis.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Almelo

Waarom Fruitmand bezorgen Almelo?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe wijzig ik mijn bestelling/abonnement?

Kan ik mijn abonnement bij Fruitboer aan huis in Almelo aanpassen of pauzeren?