Fruitmand bezorgen AlblasserdamFruitmand bezorgen Alblasserdam

Fruitmand bezorgen Alblasserdam

Fruitmand bezorgen in Alblasserdam? Kies voor betaalbaar en gemakkelijk met Fruitboer aan huis, dé gezonde service voor uw fruit! Geen gedoe, maar wel vers fruit thuis. Woont u in Alblasserdam en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Ontvang dan elke week een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand aan huis, vanaf een kleine prijs per mand.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Alblasserdam

Wij bezorgen wekelijks verse fruitmanden bij u thuis in de regio Alblasserdam. Of het nu voor uzelf is of als cadeau voor iemand anders, bij ons kunt u terecht. Het regelmatig consumeren van voldoende fruit is essentieel voor een gezonde levensstijl. Daarom bieden wij een gezonde oplossing aan, en dat al vanaf slechts €10,99, zonder verborgen kosten!

Elke dag een portie fruit draagt bij aan een sterk immuunsysteem en vermindert de kans op ziektes. Dit komt door de natuurlijke suikers en mineralen die in fruit aanwezig zijn. Bij Fruitboer aan huis staat gezondheid hoog in het vaandel, daarom presenteren wij wekelijks diverse fruitmanden met seizoensgebonden fruit! Deze worden op een vaste dag bij u thuis geleverd, zonder bezorgkosten. En dat al vanaf €10,99!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Alblasserdam

Waarom Fruitmand bezorgen Alblasserdam?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Leveren jullie ook werkfruit?

Zijn er mogelijkheden voor zakelijke bestellingen in Alblasserdam?