Fruitmand bezorgen AbbenbroekFruitmand bezorgen Abbenbroek

Fruitmand bezorgen Abbenbroek

Fruitmand bezorgen in Abbenbroek? Woont u in Abbenbroek en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Ga voor betaalbaar en gemakkelijk door te kiezen voor onze gezonde service! Niet uit huis, maar wel fruit thuis. Kies dan voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand, beschikbaar vanaf een kleine prijs per fruitmand.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Abbenbroek

Fruitboer aan huis is de juiste oplossing voor het kosteloos bezorgen van fruitmanden in Abbenbroek, rechtstreeks tot aan uw voordeur. Onze bezorgers leveren elke week heerlijk verse fruitmanden af in Abbenbroek. De fruitmanden kunnen ook als geschenk voor iemand anders worden geleverd. Kent u iemand die wel een fruitmand verdient? Onze fruitmanden bevatten vers fruit, zijn kleurrijk en zitten boordevol vitamines.

Fruitboer in Abbenbroek

Waarom een fruitmand laten bezorgen in Abbenbroek? Gezonde voeding is erg belangrijk! Met Fruitboer aan huis hoeft u zich niet meer druk te maken over het halen van fruit in de winkel, want wij leveren rechtstreeks aan huis! U ontvangt iedere week een gevarieerde fruitmand, vers en kosteloos bij u thuis bezorgd. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Abbenbroek

Waarom Fruitmand bezorgen Abbenbroek?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?