Fruit op kantoorFruit op kantoor

Fruit op kantoor

Fruit op kantoor, wilt u als werkgever zorgen voor betere prestaties in uw bedrijf, minder uitval door ziektes en meer waardering voor u door werknemers? Dan is fruitboer aan huis (nu ook aan werk) precies wat u zoekt! Wij zorgen er namelijk voor dat u elke dag genoeg vers en lekker fruit op het kantoor heeft voor al uw werknemers. Dit komt omdat wij zelf de werkfruitboxen samenstellen voor uw bedrijf. Dus zet die snoepschaal aan de kant en bestel een heerlijke, kleurrijke werkfruitmand!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Wat is fruit op kantoor?

Fruit op kantoor garandeert dat u dagelijks kunt genieten van heerlijk vers fruit, direct binnen handbereik op uw werkplek. Dit biedt talloze voordelen, waar we later in dit blog op terugkomen. Als dé eenvoudigste en gezondste fruitvoorziening voor kantoren, streven wij ernaar om zowel werknemers als werkgevers te verblijden en hun gezondheid te bevorderen met ons verrukkelijke kantoorfruit.

Ons assortiment omvat altijd seizoensgebonden fruitsoorten, aangezien dit niet alleen de smaak verrijkt, maar ook de aanwezige vitamines maximaliseert. Met ons heerlijke werkfruit willen we de zorgen van bedrijven in heel Nederland wegnemen. Het beste van alles? Wij bezorgen onze fruitmanden kosteloos aan uw bedrijfsdeur!

In elk werkfruitpakket vindt u minimaal 6 verschillende fruitsoorten, zodat er voor iedereen dagelijks iets lekkers tussen zit. Of u nu wel of niet van bepaald fruit houdt, wij zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is.

Fruitboer aan huisFruit op kantoor

Waarom Fruit op kantoor?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Welke soorten fruit en producten kan ik bestellen op kantoor?