Fruit op het werkFruit op het werk

Fruit op het werk

Fruit op het werk, ja u leest het goed! Fruitboer aan huis levert nu ook werkfruit aan bedrijven! De gezondste en kleurrijkste service voor op de werkvloer! Gemakkelijk, vers en ook nog eens lekker, meer heeft u niet nodig op het kantoor! Gratis verzending en alleen maar voordelen dus lees nu snel verder!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Waarom fruit op het werk?

Waarom is het voor u nou juist zo interessant om fruit op het werk toe te passen? Wat zijn hier de voordelen van en wat heeft u eraan? Fruit eten heeft sowieso heel erg veel voordelen, ook buiten het werk om. Dus het is altijd goed om fruit te blijven eten, maar waarom is het nou juist zo gunstig om fruit op het werk aan te bieden? Als uw werknemers wel eens wat snacken tijdens het werk zal dit niet veel anders zijn als snoep uit de snoeppot op het bureau! De algemene voordelen van fruit eten is dat fruit weinig calorieën levert maar wel heel veel mineralen, vitamines en voedingsvezels. Daarnaast verlaagd het eten van fruit (en groente) het risico op verschillende soorten kanker, diabetes, hartziekten en beroerte. Wat betekent dat voor u op het werk? Fruit op het werk zorgt voor betere prestaties, minder ziekteverzuim en meer waardering voor u als werknemer zijnde. Dus waarom zou u geen fruit op het werk willen?!

Fruitboer aan huisFruit op het werk

Waarom Fruit op het werk?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?