Fruit bezorging in Hoeksche WaardFruit bezorging in Hoeksche Waard

Fruit bezorging in Hoeksche Waard

Fruit bezorging Hoeksche Waard, vers fruit direct aan huis bezorgd in uw regio of op de zaak? Met de Fruitboer aan huis bezorgservice kunt u snel en voor een klein bedrag een heerlijke fruitbox in uw bezit hebben! Wij leveren meerdere formaten

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruit bezorging Hoeksche Waard

Fruitbezorging in de Hoeksche Waard - Onze fruitbezorgservice levert op een vaste dag in de gehele regio Hoeksche Waard. Met een divers aanbod van heerlijk vers fruit in verschillende porties, is er voor elk van de 87.000 inwoners iets naar wens. Ook ideaal als cadeau voor iemand die het verdient! Onze fruitboxen zijn al beschikbaar vanaf slechts €9,99!

Uw Fruitboer in de Hoeksche Waard

Dagelijks fruit eten wordt aanbevolen, en wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen. De mineralen en natuurlijke suikers zorgen voor betere prestaties. Wij leveren u een fruitmand met veel verschillende soorten fruit die ervoor zorgen dat u minder snel ziek wordt en werkt aan een goede gezondheid. Wij als Fruitboer willen dat u zich energiek voelt en daar kunnen wij u bij helpen met de fruitmanden die bezorgd worden in uw regio. Met de grote porties aan heerlijk fruit. Op een vaste doordeweekse dag wordt er geheel kosteloos fruit aan huis bezorgd.

Fruitboer aan huisFruit bezorging in Hoeksche Waard

Waarom Fruit bezorging in Hoeksche Waard?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Geniet van ons vers en sappig seizoensfruit; onze fruitboxen variëren wekelijks, altijd tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Door de meest efficiënte routes te rijden, uitgevallen fruit te doneren aan kinderboerderijen, en te kiezen voor herbruikbare papieren dozen en fair trade of lokale producten, dragen wij bij aan een duurzamere wereld.

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Bescherm uzelf tegen virussen en griep. Onze vitamine-rijke fruitboxen dragen bij aan een betere weerstand, essentieel in deze tijden!

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Bieden jullie ook abonnementen aan voor regelmatige leveringen in de Hoeksche Waard?